U bevindt zich hier

  • home
 
Verder studeren

Doorstroom mbo-hbo

Hogeschool Tio is een particuliere opleider die op kleinschalige vestigingen versnelde erkende hbo- en mbo-opleidingen aanbiedt. Graag nemen wij in een persoonlijk gesprek jouw doorstroommogelijkheden binnen Tio door.

Na de mbo-opleidingen kun je doorstromen naar de hbo-opleidingen Hotel- en Eventmanagement en Internationaal Toeristisch Management van Hogeschool Tio.

Na mbo de hogere hotelschool in 2 of 3 jaar afronden

De opleiding Hotel- en Eventmanagement leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Hoger Hotelonderwijs. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het HEM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration voeren.

Hogere hotelschool na mbo

Na mbo het HTRO in 2 of 3 jaar afronden

De hbo opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Manager Toerisme en Recreatie. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het ITM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration voeren.

Hbo toerisme na mbo

Hogere hotelschool IN VIER JAAR NA VMBO

Verder studeren? Kies na de mbo opleiding Hotelmanagement (HMA) de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement (HEM) aan Hogeschool Tio. Met je diploma HMA op zak kun je de bacheloropleiding HEM in drie jaar halen. Voor excellente studenten bestaat zelfs de mogelijkheid om in het tweede jaar van de hbo-opleiding HEM in te stromen. In dat geval mag je je al naar twee jaar Bacherlor of Business Administration noemen.

Hbo toerisme in vier jaar na vmbo

Verder studeren? Kies na mbo de opleiding Commercieel Toeristisch Management (CTM) de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management (ITM) aan Hogeschool Tio. Met je diploma CTM op zak kun je de bacheloropleiding ITM in drie jaar halen. Voor excellente studenten bestaat zelfs de mogelijkheid om in het tweede jaar van de hbo-opleiding ITM in te stromen. In dat geval mag je je al naar twee jaar Bacherlor of Business Administration noemen.